Steeds meer bedrijven voelen zich betrokken bij Omroep Almere

Zoals vaak wordt aangegeven is Omroep Almere een stichting zonder winst oogmerk, hebben we geen subsidie van Rijk, Provincie of Gemeente.

De kosten worden gedragen door kleine bijdrages van onze luisteraars, leveranciers, en onze vrijwilligers.

Dit afgelopen jaar is alles duurder geworden, dat merken wij ook. Energie is stukken duurder (er draaien hier 6 computers 24/7), verwarming maar ook de materialen voor uitbreidingen zijn met wel 20% gestegen. Zo ook de kosten voor het serverpark. We hebben twee servers in eigen beheer op Schiphol Rijk.

Diverse bedrijven voelen zich verbonden met ons. Neem nu Noordpool die levert komende maand een compleet aircosysteem inclusief verwarming voor in de beide studios.

De dak doorvoer is gratis aangebracht door Almeer Dakbedekkingen. Gewoon omdat deze bedrijven iets hebben met de stad en onze club vrijwilligers.

Maar ook DesignTopper heeft onze nieuwe schermen in de video studio met heeeeeelllllll veel korting geleverd.

Maar wat zouden we zijn zonder uitstraling de vormgeving van het pand, de studios de aankleding. Daar zorgt Dirken Design voor.

De website wordt onderhouden door Robin van Robin Roelofsen Webdesign.

En onze inspanningen van de servers, radio automatisering door Frans en Joost.

Maar bij de start de ondersteuning en materialen die we hebben gekregen van Media Choice.

Wij zijn als omroep deze bedrijven zeer erkentelijk, ze mogen wel eens in het zonnetje gezet worden.

Heeft u nu ook iets en zou u de leukste omroep van Almere willen steunen, kan dat. we zoeken adverteerders, donateurs of gewoon u die een bakkie koffie uit onze mooie mok zou willen drinken. We zoeken nog sponsers die onze investering kan mee helpen maken om in de Videostudio led verlichting aan te brengen. Daarmee kunnen we dan de kosten van de energie behoorlijk terug brengen en zijn we goed bezig voor het milieu. Het is deze week energie milieu week helpt u ons ook mee?

Stuur een mail naar info@omroepalmere.nl.

Geschreven door