Vier directeuren zetten Reinbouwgroep voort

Het is het afgelopen jaar zorgvuldig en in stilte voorbereid, maar vandaag is het zover: groot aandeelhouder Bas Reinders draagt Reinbouwgroep over aan directeuren Ricardo van Uum, Jos de Bruijn, Bert Winters en Antoinette Wilmot. Een mooie stap waarmee de identiteit en continuïteit van het bedrijf wordt geborgd.

Bas Reinders kocht in 2000 de aandelen van het bedrijf dat in 1953 was opgericht door zijn vader en oom. Vandaag geeft hij het stokje door. Reinbouw Vastgoed wordt gesplitst van Reinbouwgroep en Reinders blijft eigenaar van Reinbouw Vastgoed. De vier directeuren worden samen eigenaar van Reinbouwgroep met daarin de bedrijven Reinbouw en Olde Rikkert Bouw.

Het enthousiaste directieteam behoudt met de voortzetting van Reinbouwgroep de huidige cultuur en identiteit; het karakter van een familiebedrijf dat zelf richting kan geven aan de toekomst én oog heeft voor haar medewerkers en relaties.

Reinbouwgroep is een landelijk opererende bouwer met vestigingen in Dieren, Almere en Zutphen. Met bijna 130 medewerkers wordt een jaaromzet van meer dan € 80 miljoen gerealiseerd. We creëren fijne leefomgevingen, bouwen, renoveren, onderhouden en transformeren ruimten om te wonen, werken, zorgen en genieten.

Fotobijschrift: vlnr: Bert Winters, Ricardo van Uum, Antoinette Wilmot en Jos de Bruijn

Geschreven door