Winkeldief springt in het water in Haven

Gisteravond rond 22:00 uur kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal in Haven van de Albert Heijn-supermarkt aan de Meerveldplein

De verdachte was via een nooduitgang weggevlucht. Personeel van de winkel zat achter hem aan. Tijdens de vlucht rende de verdachte het riet bij een nabijgelegen vijver in en sprong ‘in de water’ . Personeel van de winkel hadden hem niet meer het water zien uitkomen.

Hierop zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt omdat de verdachte mogelijk dus nog in het koude water zou liggen. Gezien de huidige temperaturen kan dit levensbedreigend zijn.

Na een aantal minuten zoeken vonden zij de inmiddels natte verdachte uiteindelijk in het dichte riet. Nadat hij door het ambulance personeel was nagekeken en kon opwarmen, is hij overgebracht en ingesloten op het politiebureau.

[audio_player id=29488]

Foto Politie Almere Stad Haven / AS Media

Geschreven door