ASC Waterwijk en SC Buitenboys wacht sterke tegenstanders

Komend weekend kunnen de zaterdag voetballers weer aan de bak. In de tweede klasse krijgen Waterwijk en Buitenboys een pittige tegenstander, Waterwijk gaat naar sv Maarssen en Buitenboys treft sv Loosdrecht. Waterwijk had vorige week de nodige moeite met Geinoord maar pakte toch een punt. Buitenboys kreeg een flink pak slaag (0-8) van sv Maarssen de tegenstander aanstaande zaterdag van Waterwijk. Bij winst van beide partijen komt men op 13 punten en komt de kopgroep weer in zicht. Waterwijk speelt bij Maarssen om 13.30 uur en Buitenboys start bij Loosdrecht om 14.00 uur.

Medekoploper

FC Almere krijgt in de derde klasse C te maken met een van de koplopers. De ploeg van Sandor Augustijn leed vorige week een nederlaag tegen vv Hees. Zaterdag gaat men op bezoek bij Olympia ‘25 dat tweede staat achter koploper Hilversum. Deze tegenstander staat vier punten achter Hilversum en wil graag bijblijven. Almere staat dus voor een lastige wedstrijd maar heeft met deze jonge ploeg toch wel kansen om de thuisclub te verrassen. Bij winst zou men weer een plaats kunnen stijgen op de ranglijst. Aanvang bij deze wedstrijd is 14.00 uur.

Topscorer

Forza Almere heeft het in de vierde klasse niet makkelijk en speelt wisselvallig. Na de verloren wedstrijd vorige week tegen Diemen zal men zaterdag bij FC Amsterdam willen verrassen om zodoende weer wat meer lucht te krijgen en wat op de ranglijst te kunnen stijgen. Dit duel begint zaterdag om 13.00 uur. Hopelijk is topscorer Sylvan Speelman weer succesvol voor de Almeerders.

In het vrouwenvoetbal speelt Waterwijk een uitwedstrijd bij HZM ‘22 ( 14.30 uur)en Buitenboys vrouwen krijgen bezoek van sv Eemnes ( 15.00 uur}.

Later verslagen van deze duels.

Geschreven door