ASC Waterwijk niet succesvol tegen sv Maarssen

Het is tweedeklasser Waterwijk zaterdag niet gelukt om drie punten over te houden in het duel met sv Maarssen.

Het team van trainer Ben Vis moest in een rommelig duel zonder punten afreizen naar Almere.

Snelle goal

Al snel in de eerste helft moest Waterwijk een doelpunt incasseren, uit een vrije schop scoorde ploeg uit Maarssen de 1-0. Waterwijk kwam wel goed terug en kreeg ook wat kansjes maar de goede richting werd door de Almeerse ploeg niet gevonden.

Maarssen deed dat veel beter en mede door balverlies van Waterwijk kreeg men zomaar de kans om de voorsprong te verdubbelen:2-0. Voor de rust nog wel een poging van de gasten maar tot de rust werd er niet meer gescoord.

Matige vertoning

In de tweede helft was het spel van Waterwijk wederom niet optimaal en dat gaf de thuisclub alle ruimte om de druk op te voeren. Dat later ook nog uit een hoekschop de 3-0 werd gescoord tekende de matige vertoning deze middag van de Almeerders.

Hierna nog wel wat speldenprikken van de gasten maar Maarssen had deze middag geen kind aan Waterwijk en won dan ook verdiend.

Een wedstrijd voor Waterwijk om snel te vergeten en zal men zich in het laatste duel voor de winterstop komende zaterdag moeten focussen op sv Loosdrecht.

archieffoto: Waterwijk-trainer Ben Vis kon niet tevreden zijn over zijn ploeg dat met 3-0 verloor van sv Maarssen.

Geschreven door