Vierde aanhouding voor gewapende overval

Op 5 december werd een 20-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een gewapende overval op bewoners aan de Verlengde Duinvalleiweg op 25 oktober 2022. Kort na het incident werden al drie verdachten op heterdaad aangehouden. Met deze 4e arrestatie wordt het onderzoek voortgezet en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

De 4e verdachte werd vandaag in Almere aangehouden. Hij wordt er eveneens van verdacht betrokken te zijn bij de overval op de bewoners die rond 17.30 uur plaatsvond. Hierbij werden de bewoners met vuurwapens bedreigd. Kort na de overval wist de politie met behulp van meerdere eenheden drie verdachten aan te houden. Het ging om een 16-jarige jongen en 20-jarige uit Almere en een 20-jarige man uit Amsterdam. Deze verdachten zitten nog altijd vast in verband met het lopende onderzoek.

De politie zet het onderzoek voort.

[audio_player id=30381]

Geschreven door