Almere City FC wint van FC Groningen in oefenduel

In de laatste oefenwedstrijd voor de hervatting van het seizoen in het betaald voetbal heeft Almere City FC met 2-0 van eredivisionist FC Groningen gewonnen. 

Dieptepass

De Almeerse doelpunten kwamen van Ilias Alhaft en Bradly van Hoeven  Al na 15 minuten zorgde Alhaft voor de openingstreffer. Hij kreeg de bal met wat geluk van de Groningse verdediging en scoorde gretig. Het tweede doelpunt viel in de 56ste minuut, Van Hoeven scoorde uit een knappe dieptepass van Jochem Ritmeester.

FC Groningen staat op de 15e plaats in de Eredivisie, City FC staat op dit moment op de vijfde plek van de Keuken Kampioen Divisie en gaat voor een periode of het kampioenschap. Vrijdag 6 Januari werkt City een uitwedstrijd af in Zwolle tegen PEC. De aanvang is 20.00 uur.

Geschreven door