Blind kreeg niet wat hij had verdiend.

Dat het afscheid van Daley Blind anders had moeten zijn is iedereen wel duidelijk. De jarenlange steunpilaar van de Amsterdamsche club werd door trainer en het bestuur slecht behandeld en dit verdiende de speler niet. De controverse met zijn trainer was doorslaggevend en nam de trainer revanche op een uitlating van Blind in de rust bij de wedstrijd tegen RKC.

Verkeerde keelgat.

Om zo behandelt te worden is on-Ajax en valt bij velen in het verkeerde keelgat. De trainer heeft de plank behoorlijk mis geslagen en is in aanzien flink gedaald. Het bestuur van de club moet zich schamen en had hier wat aan kunnen doen en zijn speler een waardig afscheid kunnen geven. Bayern München was blij met de speler die door Ajax werd afgedankt. 

Hopelijk gaat Blind bij de Duitsers een mooie tijd tegemoet want de laatste maand liet Ajax hem lelijk in zijn hemd staan. Het is te hopen dat de Ajax-trainer snel punten gaat pakken anders is het voor hem ook exit.

Geschreven door