De Klok Dranken opent nieuw distributiecentrum in Almere

Met een gloednieuw distributiecentrum in Almere is De Klok Dranken klaar om de horeca in Amsterdam en omstreken te voorzien van een optimaal assortiment en onderscheidende producten.

De Klok Dranken begon het nieuwe jaar met een knal. Dé drankengroothandel van Nederland opende in Almere een gloednieuw distributiecentrum. Het nieuwe pand ligt op een strategisch gekozen locatie met een goede bereikbaarheid direct aan de A27 en op slechts 30 minuten afstand van zowel Utrecht als Amsterdam.

Milco Alblas, algemeen directeur bij De Klok Dranken: “Wij hebben nationale dekking en zien mogelijkheden om onze marktpositie in Amsterdam en omstreken te verbeteren. Met ons brede én regionale assortiment kunnen wij deze horecarijke regio uitstekend bedienen. Wij beschikken nu over kortere transportlijnen en kunnen ons serviceniveau nog verder verbeteren. Bovendien hebben wij dankzij ons nieuwe distributiecentrum ons assortiment kunnen uitbreiden. Kortom: wij zijn er klaar voor om de komende jaren aanzienlijk te groeien binnen de Randstad.”

Verbeterde positie in Randstad

Keuze, kennis en service, daar staat De Klok Dranken voor. De nieuwe locatie sluit perfect aan bij haar ambitie tot verdere groei en professionalisering van de horeca- en groothandelsdistributie naar haar relaties. Vanuit de nieuwe infrastructuur levert zij aan haar huidige klanten en kunnen er serieuze stappen worden gezet richting de regio Noord-Holland (Amsterdam) en uiteraard Almere zelf.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is de standaard bij De Klok Dranken. Het dak van het nieuwe distributiecentrum is dan ook volledig voorzien van zonnepanelen om haar eigen energie op te wekken. Tevens verlaagt De Klok Dranken haar CO2-uitstoot aanzienlijk door de strategische ligging in Almere. Naast de ambitie om zoveel als mogelijk energieneutraal te zijn, wordt er ook veel waarde gehecht aan een duurzame relatie met haar klanten.

Over De Klok Dranken

De Klok Dranken is dé drankengroothandel van Nederland. Als vertrouwde horecapartner is zij altijd dichtbij, bereikbaar en spreekt ze de taal van haar klanten. Zij biedt het breedste aanbod aan bieren en dranken en selecteert daaruit een assortiment dat is afgestemd op de (regionale) markt. Hierbij profiteren klanten van de voordelen van een landelijke partij, met eigen experts en chauffeurs die daadwerkelijk aanwezig zijn in de regio. Met lokale toegankelijkheid en nationale dekking is De Klok Dranken de perfecte partner voor elke horecaonderneming.

De Klok Dranken gelooft in horeca en gelooft dat horeca altijd beter kan. Daarom helpt zij mensen graag om zoveel mogelijk rendement uit het assortiment te halen. Het is de combi van kennis, keuze én service wat het zo uniek maakt. De Klok Dranken helpt om ambities waar te maken. Samen groeien is het streven.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden bij De Klok Dranken? Ga dan naar www.deklokdranken.nl en ontdek meer.

[audio_player id=31443][audio_player id=31443]

Geschreven door