Geslaagde nieuwjaarsreceptie bij FC Almere.

Na een dip vorig seizoen toen het eerste team van FC Almere degradeerde naar de derde klasse zit de club momenteel weer in de lift. Het eerste team staat momenteel op een redelijke plaats en ziet het vervolg van de competitie met vertrouwen tegemoet.

Dat vindt ook trainer Sandor Augustijn dat een wedstrijd afgewerkte tegen een team van oud eerste elftalspelers. Het werd een ruime overwinning voor de “jonkies” maar de routine van de “oudjes” leverde leuke momenten op voor de enthousiaste toeschouwers.

Positieve sfeer.

Verder een leuke bingo voor de jeugd met fraaie prijzen wat de sfeer bij de club alleen maar verhoogde. Voorzitter Arno van As liet dat  in zijn nieuwjaarsspeech ook duidelijk naar voren komen.  FC Almere zit dus momenteel beter in zijn vel en wil daar graag een vervolg aangeven en de leden iets geven waar men recht op heeft. Positieve berichten dus vanaf sportpark de Marken en ziet de club het vervolg van de competitie met vertrouwen tegemoet.

foto: De “oudjes” hebben zojuist gescoord tegen de “jonkies”.

Beluister het interview van Herman de Wit met de voorzitter Arno van As

[audio_player id=31088]

Geschreven door