Herinneringsmoment overleden patiënten en medewerkers

Op zondag 19 februari organiseert de afdeling Geestelijke verzorging van het Flevoziekenhuis een herinneringsmoment ter herdenking van patiënten en medewerkers die in de afgelopen jaren zijn overleden.

Het Flevoziekenhuis stelt nabestaanden in de gelegenheid om hun dierbare gezamenlijk te herinneren. Namen worden genoemd, kaarsen ontstoken en bloemen in water gelegd. Na de bijeenkomst is er koffie en thee en gelegenheid tot napraten. Je bent van harte welkom!

Het moment vindt plaatst op 19 februari:

  • 15.00 uur: Inloop
  • 15.30 uur – 17.00 uur: Herdenking & napraten

De afdeling Geestelijke Verzorging organiseert dit herinneringsmoment. Geestelijk verzorger Jeannette Bakker: “We staan stil bij de mens die we missen en maken ruimte voor de ervaring van het verlies en het delen ervan.”

Locatie: Flevoziekenhuis, Auditorium (2e etage, route 80).

Voor meer informatie en aanmelding, afdeling Geestelijke verzorging: gvz@flevoziekenhuis.nl of 036-8688 827.

Geschreven door