Kan Forza Almere koploper Eemnes bedwingen?

Zaterdag weer een volledig programma voor de voetbalamateurs. Na veel afgelastingen vorige week ziet het er zaterdag beter uit kan de start van de 2e helft van de competitie weer volledig worden gespeeld.

In de zaterdag 2e klasse B hebben Waterwijk en Buitenboys een uitduel. 

Waterwijk dat best wel wat tegen viel de eerste competitiehelft kan zaterdag volgens trainer Ben Vis weer volledig aantreden. De oefenmeester is er dan ook van overtuigd dat de ploeg weer van zich zal laten spreken.” We troffen in het begin al tegenstanders die nu de koppositie bezitten, en verder kregen we te maken met een behoorlijke golf aan blessures”.

Buitenboys mag in de uitwedstrijd bij EDO (U) proberen om na 90 minuten aan de goede kant van de scoren te komen. Als de ploeg van Mark Steur compleet is kan men best nog wel eens gaar verrassen bij het sterke EDO.

FC Almere heeft in de derde klasse ook een uitwedstrijd, het team van Sandor Augustijn wil goed presteren in het restant van de competitie. Bij Hercules zal het zeker niet makkelijk worden maar de sfeer is optimaal bij de Almeerders en dat kan mee helpen om succes te boeken.

Forza Almere moet in de 4e klasse op bezoek bij koploper Eemnes dat fier aan kop staat. De ploeg van Wim Vinck wil graag stunten en dat is ook nodig gezien de stand op de ranglijst. Als iedereen z’n taken goed uitvoert behoort winst tot de mogelijkheden.

Later verslagen van deze duels op OmroepAlmere.nl.

Geschreven door