Kan FC Almere koploper FC Hilversum verrassen?

In de zaterdag derde klasse C  krijgt het FC Almere van trainer/coach  Sandor Augustijn te maken met koploper FC Hilversum. De heenwedstrijd werd een duidelijke 0-4 overwinning voor de Hilversummers. FC Almere heeft dus wat recht te zetten.

Goede voorbereiding belangrijk.

Als het aan de FC Almere trainer ligt speelt Almere zaterdag haar eigen spel met de nadruk op een straffe mandekking om de gevaarlijkste spelers van de koploper aan banden te leggen. Verder weet de ploeg van Almere wat men wil en wat hun kracht is laat Augustijn weten. Verder zal hij zijn  ploeg optimaal voorbereiden op het gevecht tegen de koploper. FC Hilversum staat fier aan kop in 3C en wil dat graag zo houden maar de ploeg scoort veel en daar zal FC Almere zich op in moeten stellen. Augustijn hoopt op een leuk duel en dat zal aan zijn ploeg niet liggen en kan men nog voor een mooie verrassing zorgen. 

In de 2e klasse B ontvangt ASC Waterwijk PVCV de ploeg die SC Buitenboys vorige week versloeg. Waterwijk komt de laatste weken goed voor de dag en loert straks nog op een prijs. De ploeg van Ben Vis zag vorige week een speler met rood vertrekken maar de selectie is ruim om deze tegenvaller op te vangen.

Herstel noodzakelijk.

SC Buitenboys krijgt in deze klasse te maken met Victoria dat bovenin meedraait. Het eerste duel tussen beiden teams eindigde in een 5-1 overwinning voor Victoria. Na het verlies van vorige week zal men bij de Almeerders zich graag willen herstellen maar de Hilversumse ploeg scoort dit seizoen behoorlijk en zal ook in deze wedstrijd aanvallend van start gaan. Buitenboys zal weer eens moeten winnen om niet verder af te zakken.

Vierdeklasser Forza Almere dat de laatste weken niet meer gewonnen heeft zal snel punten moeten pakken om uit de gevarenzone te komen. De vorige wedstrijd had men tegen ‘s Graveland meer verdiend maar kreeg dat niet en wil zaterdag tegen Robinhood in een uitwedstrijd graag voor de ommekeer zorgen. Hopelijk kan Sylvan Speelman de veel scorende spits van Forza weer in vorm komen en zijn kwaliteiten weer laten zien. Bij winst ziet de situatie er een stuk beter uit.

foto: Spelmoment uit heenwedstrijd in Almere.

Interview met keeper FC Almere Arno Copier

[audio_player id=33296]

Geschreven door