Praat mee over culturele activiteiten in De Glasbak

Op zaterdag 21 januari (16.00 – 18.30 uur) organiseert theater & cultureel centrum De Glasbak een theatrale bijeenkomst om erachter te komen waar Almeerders op het gebied van (amateur) theater/ kunst en cultuur warm voor lopen. Is dat comedy, klassieke muziek of een Surinaamse muziekavond? Welke creatieve workshops wil je volgen?

Entertainer Jeritza Toney neemt je mee in een wereld van theater en een goed gesprek. Daarnaast zie je een korte impressie van wat De Glasbak aan cultuur in huis heeft. Zo laten Theaterschool Almere, zangcoach Rik Limonard, Vocal Motion en viooldocente Alberdina Boontje van De Vioolsleutel jou zien wat voor talenten er al in Almere zijn.

Praat en geniet mee en neem je hele familie mee! Deelname is gratis. Geef jezelf op voor 19 januari 2023 via glasbak@deschoor.nl. Voor vragen kun je bellen naar Daya Maduro op 06-43443602 of Willemijn Steenbakkers op 06-39098137.

Geschreven door