Sterk Lokaal Flevoland: ‘Dicht bij de burger’

Het grootste politieke platform in Flevoland wordt gevormd door de diverse onafhankelijke lokale partijen. Ze zijn in de Flevolandse gemeenteraden vertegenwoordigd met maar liefst 48 raadszetels.

Dat deze groepering zo groot is, komt omdat hun volksvertegenwoordigers het dichtst bij de burgers staan en niet aan de leiband van landelijke politieke partijen hoeven de acteren.

Vanuit deze lokale partijen is Sterk Lokaal Flevoland ontstaan. Deze partij wil koste wat kost ook de komende periode een luisterend oor zijn en blijven voor de burger. Ze doet daarom de keiharde belofte dat de partij 24/7 bereikbaar is en altijd binnen 24 uur antwoord zal geven op vragen en verzoeken.

Op de kieslijst van Sterk Lokaal Flevoland staan 26 kandidaten uit heel Flevoland. Lijsttrekker is Wout Jansen. Hij heeft al ervaring als statenlid, maar ook als wethouder in Zeewolde en Lelystad.

Voor het verkiezingsprogramma, zie: https://sterklokaalflevoland.nl/

PS

De meeste kandidaten kunt u persoonlijk ontmoeten op 2 januari 2023 om 16.00 uur in het provinciehuis van Flevoland tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Geschreven door