Bezoek de Groene Karavaan op 4 maart in Almere Haven

Kom tijdens de Groene Haven op zaterdag 4 maart in Almere Haven naar de Groene Karavaan, het mobiele energie-informatie centrum over energie besparen. De vrijwilligers helpen je graag met alle vragen over energie, energiebesparen en energie verduurzamen.

Deskundig advies

De Groene Karavaan helpt Almeerders om energie bespaarplannen werkelijkheid te maken. Het is een mobiele expositie waarin je veel verschillende technieken en verduurzamingsmaatregelen in het echt kunt bekijken. Je leert wat je kunt doen om energie te besparen en wie je daarbij kunnen helpen. Er staan deskundige vrijwilligers voor je klaar met veel kennis over energiemaatregelen die je kunt nemen. Zij vertellen je alles over hoe je je woning kunt verduurzamen, bijvoorbeeld over:

  • isolatie van ramen, gevels, vloer of dak;
  • warmtepompen, zonneboilers, infraroodpanelen of lage temperatuurverwarming;
  • de kosten, de besparing en hoe je het kunt financieren.

De vrijwilligers vertellen je hoe het werkt, kunnen je laten zien hoe het eruit ziet en waar je op moet letten als je gaat verduurzamen.

Kom naar de Groene Karavaan

Kortom, wil je op de hoogte zijn van alle mogelijkheden om je energiekosten te verlagen en comfortabel te wonen, kom dan tijdens de Groene Haven naar De Groene Karavaan en ga in gesprek met onze vrijwilligers over hoe jij je woning kunt verduurzamen. De Groene Karavaan is een initiatief van WOAB-Almere en Next Generation Woning. Het wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Flevoland en gemeente Almere en werkt onder andere samen met de energieambassadeurs van Almeerminder.

Ontdek tijdens de Groene Haven biologische producten, duurzame producten en producten uit de buurt. Een positief, lokaal en divers event waar de maker, producent, boer, ondernemer, burger en bewoner uit de regio samen komen. Meer info: degroenehavenalmere.nl.

Geschreven door