Corrosia Open Huis: deuren wagenwijd open op zaterdag 18 maart

Na twee jaar is er weer een Open Huis in Corrosia in Haven. Corrosia Café, Gebiedskantoor Almere Haven, De Schoor Welzijnswerk, de nieuwe bibliotheek en Corrosia Theater, Expo & Film zetten op zaterdag 18 maart hun deuren wagenwijd open.

Trouwe bezoekers, maar ook iedereen die nog nooit in Corrosia zijn geweest: je bent van harte welkom! Op zaterdag 18 maart kun je een kijkje nemen bij alle partners in het gebouw. Er is een leuk en gevarieerd (kennismakings) programma waar iedereen aan mee kan doen.

Benieuwd naar alle ‘bewoners’ van Corrosia in Almere Haven? Je bent welkom van 12 tot 17 uur in het roestbruine gebouw aan de Markt 43 in Almere Haven.

Het programma wordt bekend gemaakt via www.corrosia.nl.

Foto ter illustratie

Geschreven door