GGD biedt open inloop vaccinatie HPV18+

Het is nu mogelijk zonder afspraak de HPV-vaccinatie te halen. GGD Flevoland stelt een open inloop in. Vanaf woensdag 8 februari is het mogelijk ‘s avonds en in het weekend tijdens openingstijden binnen te lopen op één van de vaccinatielocaties in Almere, Lelystad en Emmeloord.

“We zien dat de doelgroep het prettig vindt om zelf het moment te bepalen waarop ze de HPV-vaccinatie halen. Vanwege studie of werk willen de jongeren flexibel zijn en we kunnen ons dat voorstellen. Daarom zeggen we: haal je prik en kom langs wanneer je wil”, aldus GGD project-coördinator Ester Meijer

Het is dus niet meer nodig via de website of telefoon een afspraak te maken. Langskomen met een identiteitsbewijs is voldoende.

De actuele openingstijden van de vaccinatielocaties in Almere, Lelystad en Emmeloord zijn te vinden op www.eengezonderflevoland.nl/covid-19/openingstijden/.

Twijfel je nog of je de HPV vaccinatie wilt halen? Check dan nu de HPV keuzehulp op www.hpvkeuzehulp.nl/startpagina.

Geschreven door