Go Sharing hoopt op doorstart

Go Sharing, het rbedrijf van groene deelscooters, kan op dit moment niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoen. Dit bevestigt Marc Udink, van het advocatenkantoor UdinkSchepels, die als bewindvoerder van het bedrijf is aangesteld.

Go Sharing is ook in Almere actief.Sinds vorige week zijn de deelscooters al niet meer te gebruiken. Dat had toen alles te maken met het faillissement van het moederbedrijf. Maar nu is dus ook Go Sharing zelf in de problemen geraakt.

Het moederbedrijf achter de groene scooters is niet failliet. De kans dat ze terugkomen is aanwezig, zegt de bewindvoerder. “Het zal echt niet gemakkelijk zijn. De crediteuren moeten hier dan wel aan meewerken, zoals bv verzekering. Hopelijk is er binnen een aantal weken meer duidelijkheid. De groene deelscooters zijn in tussen NIET meer te gebruiken, zoals eerder door ons gemeld

Geschreven door