Laat je fotograferen door Teun Castelein in Corrosia EXPO 

Geef jezelf alvast een leuk Valentijns cadeau: laat je aanstaande maandag 13 februari fotograferen in het bloemkunstwerk van Teun Castelein. Door Teun Castelein zelf!  

Dus geen gedoe met selfiesticks of je vriend(in) die niet weet hoe je telefoon werkt: tussen 14 en 16 uur gaat onze EXPO speciaal open voor jou! 

Tot en met 13 april is in Corrosia Theater, Expo & Film in Haven de tentoonstelling Flower Beings van Teun Castelein te zien. Of eigenlijk: te beleven. De tentoonstelling bestaan namelijk uit een groot bloemkunstwerk waarmee je op de foto kan.  

We hebben meer kleur nodig 

Bloemen maken gelukkig. Beeldend kunstenaar Teun Castelein ontdekte dat al in zijn jeugd, die hij doorbracht tussen de bloemenkassen in Roelofarendsveen. Daar raakte hij gefascineerd door de kleuren en vormen van het jaarlijkse bloemencorso, een kleurig fenomeen. En dát inspireerde hem weer tot Flower Beings.

Word ook een Flower Being 

Met Flower Beings probeert Castelein de schoonheid van de bloemen op een eigen manier over te brengen op de bezoekers van de Expo. Daartoe maakte hij een bloemkunstwerk waar je zelf onderdeel van kunt uitmaken. Dat kan elke dinsdag tot en met zaterdag tussen 12 en 17 uur.  

Op maandag 13 februari 2023 gaat de EXPO speciaal open voor iedereen die zich wil laten fotograferen door kunstenaar Teun Castelein zelf. Hij is van 14 tot 16 uur aanwezig om je tussen de versie bloemen te vereeuwigen. En daarmee word je onderdeel van zijn kunstwerk: een Flower Being.  

Geschreven door