Staking 22 februari, update Almere: rest van de dag geen bussen meer

De rest van de dag rijden er in Almere geen bussen meer.

In verband met de staking is allGo genoodzaakt om alle bussen vanaf 13.00 uur naar binnen te halen. Dat geldt ook voor de bussen van R-net Almere.

Dit betekent dat er voor de rest van de dag geen bussen meer rijden. De bussen die nu nog rijden, maken hun rit af tot het eindpunt en keren dan terug naar de garage. AllGo adviseert reizigers om ander vervoer te zoeken.

Donderdag 23 februari rijden de bussen volgens de normale dienstregeling. Vrijdag 24 februari geldt er ook een aangepaste dienstregeling vanwege een landelijke staking van de vakbonden. Er rijden dan minder bussen dan gebruikelijk.

Meer informatie

De vakbonden CNV en FNV hebben landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Dit heeft gevolgen voor de dienstregeling omdat er ritten vervallen. Kijk op keolis.nl/staking voor een actueel overzicht per regio en treintraject.

Geschreven door