Technisch directeur Hansma ziet promotie Almere City wel zitten

Technisch directeur Johan Hansma van Almere City FC kijkt met een tevreden gevoel terug op de afgelopen wintertransferperiode.

Voetbalclubs hadden tot maandagnacht de tijd om tussentijds spelers van elkaar over te nemen.

Almere City wist de selectie tijdens deze transferwindow nagenoeg bijeen te houden: de club liet afgelopen maand twee spelers vertrekken (Tim Receveur en Bradly van Hoeven), maar wist zich ook te versterken met twee nieuwe talentvolle buitenlandse spelers: Kornelius Hansen en Milan Corryn.

Promotie.

Almere City staat momenteel op de vierde plaats van de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. Volgens technisch directeur Hansma kan de club met de huidige selectie in de tweede seizoenshelft een gooi gaan doen richting promotie naar de eredivisie: “Er zijn nog 16 wedstrijden te gaan en dan zullen we weten waar we eindigen op de ranglijst. Als we dan play-offs moeten spelen, willen we daar ook goed voor de dag komen.”

Uitstekende selectie.

We hebben een goede selectie staan, aldus Hansma. “Dat blijkt ook als je kijkt naar de resultaten van de laatste 10 à 15 wedstrijden: dan staan wij op de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie achter PEC Zwolle. Dat is de gedoodverfde kampioenskandidaat, denk ik, dus dat betekent dat we goed bezig zijn. Het geloof in promotie is positief, daar werken we ook dagelijks aan, hopelijk met ons gewenste doel “.

bron: OF.

Geschreven door