Tentoonstelling ‘Met Karakter’ geopend in Kunstlinie

Afgelopen weekend opende Kunstlinie’s nieuwste tentoonstelling ‘Met Karakter’ voor publiek. Deze tentoonstelling biedt een kijkje in de ontwerpkeuken van Liesbeth van der Pol: Architect en medeoprichtster van Dok Architecten.

Honderden aquarellen, schetsen, maquettes en inspiratiebronnen leiden je naar de gebouwen die ze uiteindelijk geworden zijn. Een reis door een carrière van formaat die vooral ook inzicht geeft in de mens achter het gebouw. Want net als haar markante gebouwen barst deze architect van het karakter die het leren kennen meer dan waard is! 

Artist in Residence

Inclusief gratis instaprondleiding door Liesbeth van der Pol

De Architecte zal haar huidige werkplek bij Dok Architecten op een aantal dagen tijdelijk verruilen voor een ruim werkatelier aan het Weerwater in de Kunsthal in Kunstlinie. Bezoekers van de tentoonstelling kunnen kennis met haar maken en leren hoe zij werkt. Daarnaast zal Liesbeth van der Pol op vaste tijdstippen een gratis instaprondleiding verzorgen. 

Geschreven door