Almeerse hondjes zijn klaar voor de lente! Stichting OOPOEH op zoek naar senioren.

Het is lente! Tijd om naar buiten te gaan en na een lange natte winter van het mooie weer te genieten.

Een hond is bij uitstek een stok achter de deur om er op uit te gaan. Maar wat als je zelf niet meer aan een hond kunt of wilt beginnen? Stichting OOPOEH biedt uitkomst en matcht senioren (55+) aan een oppashond in de buurt om er gezellig samen op uit te gaan. 

Almeerse hondjes zijn er klaar voor! 

In Almere staan er 22 hondjes te trappelen om samen met een lieve “OOPOEH” van de eerste lentedagen te genieten. De matchmakers van de stichting staan dan ook klaar om senioren die interesse hebben in een oppashond te helpen en te begeleiden bij het vinden van een passende match, die helemaal aansluit bij de wensen. Elke week oppassen of juist af en toe een dagje. Er is voor elk wat wils! 

Stichting OOPOEH zet zich inmiddels al 11 jaar in om deze win-win-winsituatie mogelijk te maken. Ellen Groneman (directeur van Stichting OOPOEH): “In de afgelopen jaren hebben we al duizenden senioren en honden laten genieten van elkaars gezelschap. Nu het mooier weer wordt helpen wij mensen graag over de drempel om er vaker op uit te gaan, met een hond aan je zijde loop je niet alleen en heb je bovendien snel leuke contacten in de buurt. Bovendien is het gezond om in beweging te blijven en voel je je er zowel fysiek als mentaal beter door.” 

Senioren die interesse hebben kunnen zich aanmelden op de website van stichting OOPOEH: www.oopoeh.nl of bellen naar 020-7853745. Geschreven door