Stakingen in stads- en streekvervoer deze week

Deze week rijden de bussen drie dagen van het streek- en stadsvervoer niet.

Niet alleen op maandag, maar ook op woensdag en vrijdag vallen er ritten uit.

Ongeveer 25 tot 75 procent van de het streek vervoer zal op die dagen uitvallen is de verwachting. Voor Almere verwacht Keolis 50% van de ritten uitvallen. De buschauffeurs streven nog steeds naar een betere cao en leggen daarom tot en met april op een aantal dagen het werk neer.

Het wordt door reisplanner 9292 aanbevolen om de app goed in te gaten te houden. Verder geven ze als tip om de reis zo kort mogelijk van te voren te plannen en rekening te houden met langere reistijden.

Er zullen de komende periodes meer stakingsdagen zijn, te weten; 6, 8, 10, 14, 15, 20, 22, 24, 29, 30 maart, 3, 5 en 7 april.

allGo stakingen mrt-apr-2023

Geschreven door