Update staking allGo: dinsdag 14 maart rijden er de hele dag geen bussen

De vakbonden CNV en FNV hebben wederom landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. In verband met deze landelijke staking rijden er op dinsdag 14 maart de hele dag geen bussen in Almere (allGo en Keolis R-net 322, 326, 327 en 330). Reizigers die een belangrijke afspraak hebben, wordt geadviseerd om ander vervoer te zoeken.

Op woensdag 15 maart wordt er ook gestaakt. De verwachting is dat die dag ongeveer de helft van de bussen wel volgens dienstregeling rijdt. Plan een rit kort voor vertrek via de reisplanner om te zien of een bus of trein rijdt.

Meer informatie

De vakbonden CNV en FNV hebben wederom landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Daarom wordt er de komende weken door een deel van het OV-personeel gestaakt. Dit heeft gevolgen voor de dienstregeling omdat er ritten vervallen. Kijk op allgobus.nl/staking voor een actueel overzicht per regio en treintraject.

Er wordt gestaakt bij de vervoerders Arriva, EBS, Keolis, Qbuzz, RET en Transdev. Bij de NS en in het stadsvervoer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag wordt niet gestaakt.

Geschreven door