Almere Toen | Van Zeebodem naar Stad

In de serie Almere Toen hebben we nu een aflevering van Theo Faber, Theo is een beetje de vader van Almere TV. Heeft een schat aan beelden voor ons beschikbaar. Ook hier zullen we veel van laten zien om het verleden weer te doen leven. Ook hij geeft zijn medewerking door werk beschikbaar te stellen.. Nu de aflevering van;

Van zeebodem naar stad, van modder naar steen, van idee – tot aan een omgeving waar het goed werken en toeven is. Het werk van mensen, kort samengevat in enkele minuten beeld.

Eigenlijk het verhaal van deze omroep. Van niets, naar ‘amateur omroep’, van amateur omroep naar een professionele omgeving. Niet meer weg te denken lokale omroep. Los van alle invloeden en overige omroepen in Flevoland, kortom: van Almeerders – voor Almeerders.

Foto Hortus.nl

Geschreven door