Belangrijke wedstrijden voor Almeerse clubs

De competitie nadert een belangrijke fase met kans op promotie maar ook kans op degradatie. Voor diverse almeerse clubs kan dat gevolgen hebben. Met nog vijf speelronden te gaan zal de vorm van de dag natuurlijk belangrijk zijn.

Winst belangrijk.

Zo kan in de tweede klasse ASC Waterwijk nog nacompetitie afdwingen als men als vierde eindigt en kans heeft op promotie maar dan moet wel alles meezitten. Komende zaterdag gaat men op bezoek bij Geinoord.

Voor SC Buitenboys ziet het er in deze klasse heel anders uit en moet men oppassen om niet het kind van de rekening te worden. Bij sv Maarssen zal men moeten winnen om nog kans te maken op lijfsbehoud. 

Karakter Voetbal belangrijk.

Een klasse lager wil FC Almere de goede reeks voortzetten en moet men aantreden bij vv Hees dat nog promotiekansen heeft. Bij winst kan Almere ook nog meedoen maar dan moeten de andere ploegen punten laten liggen.

Forza Almere staat er in de 4e klasse niet al te best voor en hier is winst ook van groot belang. De Almeerders gaan op bezoek bij sv Diemen, wat geen makkelijke tegenstander is. Forza staat nu op een degradatieplaats maar wil hier snel vandaan. Of sv Diemen dan de goede tegenstander is zal men ondervinden.

Later meer over deze duels.

Geschreven door