Gemeente start debatreeks Almere 2050, deze avond over wonen

Almere is een stad met veel potentie die nog altijd snel groeit. We willen dat Almere ook in de toekomst een stad is waar we op een fijne en gezonde manier met elkaar kunnen leven, wonen en werken. Hiervoor moeten er plannen worden gemaakt. We moeten keuzes maken, ook voor de lange termijn.

Onze leefomgeving is de openbare ruimte waarin we wonen, werken, elkaar ontmoeten en ontspannen. Het gaat om de wijken en buurten, maar ook om winkels, voorzieningen en parken. De stad moet gezamenlijk bepalen hoe we groeien, wat we verbeteren, maar ook wat we willen behouden of beschermen.

Meepraten over omgevingsvisie inwoners, ondernemers en andere partners om mee te praten. Dat kan in debatten die de gemeente het komend jaar samen met Avanti in Casa Casla organiseren, maar dat kan ook digitaal op www.stadsgesprekken.almere.nl. De opbrengst van al die gesprekken en reacties betrekken ze bij het opstellen van de Omgevingsvisie Almere 2050. De debatreeks in Casa Casla gaat op dinsdag 18 april van start met een debat over wonen. Je kunt je daarvoor aanmelden op de website van Avanti

Geschreven door