Debatreeks Almere 2050 gaat verder met debat over werken en ondernemen

Almere is een stad met veel potentie die nog altijd snel groeit. We willen dat Almere ook in de toekomst een stad is waar we op een fijne en gezonde manier met elkaar kunnen leven, wonen en werken. Hiervoor moeten er plannen worden gemaakt. We moeten keuzes maken, ook voor de lange termijn.

Onze leefomgeving is de openbare ruimte waarin we wonen, werken, elkaar ontmoeten en ontspannen. Het gaat om de wijken en buurten, maar ook om winkels, voorzieningen en parken. De stad moet gezamenlijk bepalen hoe we groeien, wat we verbeteren, maar ook wat we willen behouden of beschermen.

We vragen onze inwoners, ondernemers en andere partners om mee te praten. Dat kan in debatten die we het komend jaar samen met Avanti in Casa Casla organiseren, maar dat kan ook digitaal op stadsgesprekken.almere.nl. De opbrengst van al die gesprekken en reacties betrekken we bij het opstellen van de Omgevingsvisie Almere 2050.

De debatreeks in Casa Casla gaat op dinsdag 11 juli verder met een debat over werken en ondernemen. Je kunt hier meedenken over hoe Almere zich zou moeten ontwikkelen. En aangeven wat jij als ondernemer, of toekomstig ondernemer, wel of juist niet belangrijk vindt. Dus ben jij ondernemer of van plan om te gaan ondernemen? Kom dan meepraten en deel jouw ideeën. Hoe groot of klein ook, jouw bijdrage telt! Je kunt je aanmelden op de website van Avanti.

Geschreven door