Operette BOCCACCIO  in De Kunstlinie

Twee operettegezelschappen… één productie. En wát voor een!  Op vrijdagavond 21 april is het grote podium in de Kunstlinie omgetoverd tot een fantasierijke omgeving, waar méér dan genoeg te beleven is voor een vrolijke operettevoorstelling.

De Gooise Operette en Czaar Peter zorgen voor een wervelend muzikaal schouwspel over de dichter Boccaccio, die met zijn licht erotische verhalen de vrouwen van Florence het hart en hoofd op hol brengt. De heren zijn het daar niet mee eens en vrezen hun vrouwen niet meer in de hand te kunnen houden. Ze willen maar al te graag die, in hun ogen zedeloze, dichter te pakken krijgen, maar of dat lukt? Dan is er nog DaVinci, een prins, zwervers, een knappe dochter, steampunk, kijvende buurvrouwen en hun lapzwanzerige mannen om het publiek op het puntje van de stoel te houden.

De operettegezelschappen uit het Gooi en Zaandam zorgen, samen met Dansstudio Yvette uit Almere en het Utrechtsch Studenten Concert orkest, voor een sprankelende voorstelling. De productie wordt in het Nederlands uitgevoerd en is in een vrolijk jasje gestoken, dat als gegoten zit bij operette! 

Kaarten à € 26 zijn rechtstreeks te reserveren bij De Kunstlinie. Aanvang voorstelling 20.15 uur.

Kijk voor meer informatie over de gezelschappen op www.gooiseoperette.nl en www.czaar-peter.nl

AS donderdag is iemand van het operakoor aanwezig in onze uitzending van Almere Informatief 20-22 uur

Geschreven door