Derde editie van Stop Plastic Waste Event in Almere: samenwerken aan drastische reductie van plastic

Ontdek hoe we gezamenlijk een drastische reductie van plastic kunnen bewerkstelligen tijdens de derde editie van het Stop Plastic Waste Event op 31 mei. Het event wordt georganiseerd door de drie Rotaryclubs in Almere, in samenwerking met De Nieuwe Bibliotheek en belooft een inspirerende avond te worden vol met inzichten, debat en korte films.

Ere-gast wethouder Maaike Veeningen reikt Stop Plastic Speld uit
Wethouder Maaike Veeningen reikt als eregast de Stop Plastic Speld uit een van de genomineerde organisaties die actief werkt aan de reductie en eliminatie van plasticgebruik in de regio.

Inspirerende avond vol inzichten, debat en korte films

Het evenement biedt een geweldige gelegenheid om contacten te leggen en na te praten tijdens een informele borrel aan het einde van de avond. Eerdere edities van het Stop Plastic Waste Event hebben geleid tot de ontwikkeling van actieprogramma’s, die hebben bijgedragen aan het verminderen van plasticgebruik in de regio. Op de avond van de uitreiking zullen de projectgroepen vertellen over de resultaten die ze hebben behaald en de genomineerden voor de Stop Plastic Speld, waaronder Beesha, Flevo Ziekenhuis, Eco Packaging en SavePlastics, zullen vertellen wat zij doen om plasticreductie te bewerkstelligen.

Inspireren en motiveren
Het doel van het Stop Plastic Waste initiatief is om bedrijven en inwoners te inspireren en aan te moedigen om na te denken over plasticreductie in hun bedrijfsvoering of op een andere manier. Dit is jouw kans om geïnspireerd te raken en samen te werken aan een duurzame toekomst! Mis het Stop Plastic Waste Event niet en schrijf je vandaag nog in via https://stopplasticwaste.org/

Geschreven door