Nomineer nu uw kandidaat voor de Stop Plastic Stop

3 juni 2023 zal de derde editie van het Stop Plastic Waste Event plaatsvinden, georganiseerd door de drie Rotaryclubs in Almere. Tijdens dit evenement zal de Stop Plastic Speld worden uitgereikt aan een organisatie of persoon die actief werkt aan de reductie en eliminatie van plasticgebruik in de regio.

In 2022 werd deze prijs voor het eerst uitgereikt aan Aktief Bloemsierkunst uit Almere voor hun initiatief om hun bloemen voortaan in gerecycled papier te verpakken. Ook Almeerder Bert Gijsberts ontving een ere-speld voor zijn vele plastic reductie initiatieven. Dit jaar krijgt u de kans om te beslissen wie deze prijs verdient. U kunt nu uw kandidaat nomineren via www.stopplasticwaste.org.

Alle nominaties worden verzameld en resulteren in een stemlijst die vanaf begin april beschikbaar zal zijn. U kunt dan uw stem uitbrengen op de genomineerden. De winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens het Stop Plastic Waste Event op 3 juni 2023.

Het Stop Plastic Waste initiatief heeft als doel om bedrijven te inspireren en aan te moedigen om na te denken over plastic reductie in hun bedrijfsvoering. Tijdens de Floriade 2022 werden twee Stop Plastic Waste Events georganiseerd, wat resulteerde in vier actieprogramma’s om tot plastic reductie te komen.

Dus als u denkt dat een organisatie of persoon in Flevoland verdient om te worden erkend voor hun inzet voor plasticreductie, aarzel dan niet en nomineer nu! De nominatieronde eindigt op 31 maart 2023.

Geschreven door