Woensdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur het Stop Plastic Waste Event

Morgen is het zover! De vierde editie van het Stop Plastic Waste Event in De Nieuwe Bibliotheek Almere in Almere Stad. Een inspirerende middag, met debat, film en presentaties over hoe we beter met plastic om kunnen gaan. Dit event wordt geopend door wethouder Maaike Veeningen.  De winnaar van vorig jaar, Het Flevoziekenhuis, reikt die avond de volgende Stop Plastic Waste Speld uit aan een organisatie uit de regio die actief werkt aan plasticreductie.

Heb je je nog niet aangemeld? Geeft niets. Het kan nog tot 10.00 uur morgenvroeg 5 juni. Kom en laat je inspireren. Zie en hoor hoe anderen nu al werken aan plasticreductie en zo werken aan een leefbare aarde voor morgen.

Het event wordt afgesloten met een informele borrel, waarbij er nog ruimte is om na te praten en contacten te leggen. Reserveer voor deze unieke middag via:

Geschreven door