Dubbele boekpresentatie Mario Withoud

De Almeerse schrijver en dichter Mario Withoud presenteert maandag 12 juni maar liefst twee boeken tegelijk. Iedereen is welkom de boekpresentatie bij te wonen.

De eerste presentatie betreft het boek Van Schokland Gekomen, dat al eerder in 2018 verscheen. Het gaat om een herziene uitgave waarin het boek is aangepast en uitgebreid. De tweede presentatie gaat om een splinternieuw kijk- en leesboek Echt Niet Echt. Withoud doet de boekpresentatie in Casa Casla aan het Weerwaterplein 3 in Stad.

De eerste exemplaren zijn voor Commissaris van de Koning Leen Verbeek en oud-gedeputeerde Bert Gijsberts. Iedereen is welkom om de presentatie bij te wonen. De toegang is gratis. Aanmelden via info@mariowithoud.nl.
Beide boeken verschijnen als gratis e-book.

mario withoud gedicht

Geschreven door