Fietsexamens

Er worden weer fietsexamens gehouden in Almere voor de basisscholen. Onderstaand de volgende datums:

Almere Stad West

15 mei – Startpunt de Glasbak

Starttijd 9.00 uur.

Almere Buiten

15, 16 en 17 mei – Startpunt Jeugdland Buiten

Starttijd 9.00 uur.

Almere Poort

23 mei – Startpunt Achillesstraat

Starttijd 8.30 uur.

Almere Stad Oost

24, 25 en 26 mei – Startpunt Jeugdland Stad

Starttijd 9.00 uur.

Op en rond deze data zullen er verspreid over de route bordjes hangen van het VVN Verkeerexamen en met stoepkrijt pijlen op de weg aangebracht worden. Alle deelnemende leerlingen fietsen met oranje hesjes met een nummer erop. Ook staan er verspreid over de route hulpouders op een controlepost die de leerlingen beoordelen op verschillende punten. Op sommige plekken staan oudere verkeersborden, maar ook daar staat “Verkeersexamen” op vermeld met pijlen erop. Graag de bordjes niet verplaatsen. Wij vragen jullie begrip voor de lerende verkeersde

Geschreven door