Honkballen en softballen in Ally City is vet

Ben je zeven en nog geen zeventien kom dan op 24 mei naar het WK Stadion @ Almere BALLPARK!

Speel je het zelf al, of wil je ’s zien hoe leuk dit is… Kom dan deze woensdagmiddag naar BSC Almere @ Fanny Blankers Koen (tegenover Almere City FC) Neem je vriendjes & vriendinnetjes gezellig mee! De tijd is van 15:00 tot 17:00 uur. Dit is de link voor het aanmelden: https://www.tacomundo.com/wp/baseball.

Leuke trainingen.

Meld je snel aan, dit mag je niet missen! TOT WOENSDAG 24 MEI ! TACO MUND

Oud international en honkbal pro Kalian Sams mét Jeugdcoaches van Almere geven de leuke training! 2 Uurtjes lekker balletjes gooien, slaan én vangen. Hartstikke leuk! Want: ‘Honkbal & Softbal’ is FUN BeThere. Deelname is GRATIS en materiaal is aanwezig!! En watch out… Aan het einde van de clinic ontvangen alle deelnemers sowieso een ‘verrassing’ in de vorm van een branded Taco Mundo drinkfles plus een kortingscode voor een gratis Fiesta in a Box Hoe tof is dat!

Geschreven door