ALLY CUP ‘24 TOERNOOI HONKBAL JEUGD ALMERE GROOT SUCCES!

Play Ball! Op Hemelvaartsdag 10:00 uur was het Game On met tien teams om de mooie prijzen.
Het werd een leuke en ook spannende sportieve competitie in twee poules met elk vijf ploegen.

Juniors U15 en Rookies U15. Deelnemende teams Amsterdam North Stars, DVH Amstelveen, Domstad Dodgers Utrecht, The Pioneers Assen, Grizzlies Zoetermeer, HSC  Blue Lions Tilburg, Falcons Lelystad en gastheer BSC Almere, maakten er een spectaculaire ‘baseball’ dag van.

Verdiend

Met als uiteindelijke en verdiende toernooi kampioenen Rookies U15, De Vliegende Hollanders uit Amstelveen en Seniors U15, thuisploeg Baseball & Softball Club Almere. Prachtig resultaat!    Mede door de geweldige inzet van vele club vrijwilligers in de kantine, velden en scheidsrechters, kan Almere terugzien op een fantastische jeugd honkbaldag. Op naar Ally Cup editie drie in 2025!

Geschreven door