Almere City FC zet kroon op het werk na mooi seizoen

Het is Almere City FC dan eindelijk gelukt om komend seizoen in de Eredivisie te gaan acteren. De ploeg van Alex Pastoor liet in twee duels zien beter te zijn dan FC Emmen. Deze prestatie is dan ook verdiend, en zullen we komend seizoen weer kunnen genieten van mooie wedstrijden op het hoogste niveau

Fraaie doelpunten

Het werd een spectaculair duel daar in Emmen en na de 2-0 winst in Almere was de koek nog niet op en lieten de Almeerders zien dat men niet van half werk houdt. Uiteindelijk liet men Emmen bijna niet in hun spel komen en wist men met fraaie doelpunten het verschil te maken. Almere City heeft zichzelf en de stad hiermee mooi op de kaart gezet, en wat er straks misschien nog komen gaat. Doelman Nordin Bakker was weer uitstekend in vorm en redde diverse keren op gevaarlijke situaties voor zijn doel. Verder veel lof voor de gehele ploeg en natuurlijk de technische staf. 

We zien uit naar een mooi seizoen met spectaculaire en aantrekkelijke wedstrijden.

Uiteraard gaat Omroep Almere Sport de ploeg komend seizoen op de voet volgen.

Geschreven door