Alex Pastoor gestart bij Almere City FC.

Alex Pastoor de nieuwe trainer van Almere City FC, heeft afgelopen week voor het eerst de training geleid. De opvolger van Gertjan Verbeek, die vorige maand vanwege de slechte resultaten van het team zijn conclusie trok is vastbesloten om alles te geven om Almere City weer op die plek te krijgen waar het hoort te staan.

Ervaring

Pastoor heeft ervaring als hoofdtrainer bij onder meer Excelsior, AZ en Sparta. Na de kerst begon de nieuwe oefenmeester aan zijn klus in Almere. De afgelopen weken was Tim Bakens nog verantwoordelijk voor de trainingen. De nieuwe trainer liet weten een goede sfeer erg belangrijk te vinden en daarbij vind hij ook dat alle neuzen ook in de goede richting moeten staan om successen te boeken. 

Almere City staat nu op de negentiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De eerste wedstrijd waarbij Pastoor bij een wedstrijd langs het veld staat, is op maandag 10 januari bij de uitwedstrijd tegen Jong PSV.

Geschreven door