ASC Waterwijk en SC Buitenboys treffen elkaar ook komend seizoen

De nieuwe indelingen zijn inmiddels bekend en de twee Almeerse clubs ontmoeten elkaar ook komend seizoen weer acteren in de tweede klasse A en daar krijgen ze te maken met sterke tegenstanders. HBOK, Arsenal,Jong Holland en Kon. HFC zijn dan niet de minste tegenstanders. 

Sterke tegenstanders

Een klasse lager zal FC Almere uitkomen in de derde klasse B, een afdeling met pittige tegenstanders en men zal dan moeten reizen richting Noord Holland. Men krijgt dan onder andere te maken met AMVJ,Amstelveen,Ouderkerk en Buitenveldert.

Almeerse derby

Voor Forza Almere en Sporting Almere zal de vijfde klasse C ook een verandering zijn maar ook hier zullen de duels aantrekkelijk zijn en zullen beide clubs alles in het werk stellen om hogerop te komen.

Later meer reacties van de trainers over deze indelingen.

Geschreven door