Dit weekend was het Behoud Oude Technieken weekend

Het weekend was er veel te ontdekken voor iedereen die van oude technieken houd op de open dagen. Maar er was meer

Er waren heel veel leuke kraampjes/deelnemers zoals.

– stationaire motoren – Stoommachines – Oldtimers – De houthakkers gilde Almere – Paling rokerij – Oldtimer tractoren – Diverse oude landbouw machines – oude ambachten – eet en drink gelegenheid En nog veel meer. Voor de kinderen zijn ook diverse activiteiten zoals. – Springkussens – Skelters – Trap tractoren – Vogel huisjes maken – Rijden met radiografische vrachtwagens – Huifkar rijden – Schaapjes/Geitjes – Stoom treintje rijden – Je eigen houten tolletje maken – Springtouw maken

En er waren veel meer leuke dingen. Entree en parkeren is gratis voor sommige activiteiten vroeg men een kleine bijdragen.

Onze foto reporter Eric Frings was ook even gaan kijken, hier zijn verslag

Geschreven door