Nog even en barst de gezelligheid in de Haven van ousdste stadsdeel weer los.

Zomer in Haven is vandaag van start gegaan. Het event duurt tot en met zondag 3 september. In het gebied bij de haven kan volop genoten worden van een bijzondere zomerprogrammering in en rond de havenkom.

Er zijn straatoptredens, shantykoren, verschillende podia waar muzikale acts hun kunsten ten gehore brengen, klassieke concerten in de Goede Rede Kerk, braderieën en openluchtfilms. 

Ook de brocantemarkt komt weer terug, aangevuld met de grootste Ibizamarkt van Nederland. In het water zelf kan worden gesupt, gekanood zeilen en gesurft en maken de botters hun opwachting om het tegen elkaar op te nemen in de traditionele botterrace. Voor de kleinste bezoekertjes zijn er meerdere springkussens en verschillende leuke knutsel- en kookworkshops.

Bezoek de website

https://www.muziekaandehaven.nl/

Geschreven door