1 januari-duik zoekt donateurs

Op 1 januari 2024 om 12:00 uur gaan we op het surfstrand in Almere Haven een feestelijke 40ste nieuwjaarsduik organiseren met hulp van vrijwilligers: reddingsbrigade Almere olv Patricia Werkman, Haddock Watersport olv Sanne Bouman, gebiedsmanager Dieneke de Geus,  straatmanager Renee Verwilliger, 1Almere,  en ikzelf Michelle Friedlander.

Er zal live muziek zijn door Andree Troost!  Unox erwtensoep/mutsen en natuurlijk warme chocolademelk! Haddock watersport met zijn Beachbar gaat open voor deze dag en zijn er eventueel kleedkamers en  toiletten  ter beschikking.

Voor de leges/ vergunning, verzekering,  live muziek, website, posters, en de chocolademelk etc.  zal geld nodig zijn! Vandaar dat ik, Michelle Friedlander,  een crowdfunding heb opgezet.Het streven van de crowdfunding is een bedrag van minimaal 1.500 euro waar alle kosten gedekt gaan worden, alles wat we daar overheen gaan zullen we uiteraard investeren in een knalfeest van een nieuwjaarsduik.

Steunen? klik op bijgaande url http://steunactie.nl/actie/nieuwjaarsduik-almere-3/-25928

Verder gaat er per 1 oktober een website (nieuwjaarsduikalmere.nl) de lucht in met nieuws en heel veel foto’s van 40 jaar nieuwjaarsduiken. En natuurlijk kunnen bedrijven hun reclame hierin plaatsen, wij zijn dan ook opzoek naar sponsoren! Posters zijn in de maak en gaan overal verspreid worden En natuurlijk kunnen bedrijven hun reclame hierin plaatsen.

We hopen op een bedrag van minimaal 1.500 euro waar alle kosten van gedekt gaan worden. ideeen zijn welkom. Mailen kan naar michellefriedlander635 @gmail.com of friedlander@kpnmail.nl

Geschreven door