Openingsconcert nieuw muzikaal seizoen door het Roadrunner Trio

Vrijdagavond 15 september staat het openingsconcert van het nieuwe muzikale seizoen bij Goede Rede Concerten op het programma. Het Roadrunner Trio brengt een monumentaal, betoverend werk van de Syrische componist Kinan Azmeh met The Fence, the Rooftop and the Distant Sea in de versie voor cello, klarinet en accordeon.

Het dynamische Roadrunner Trio speelt, improviseert, schrijft en laat schrijven. Muziek die balanceert op de grens van modern, klassiek en traditioneel. Met ‘The Fence, the Rooftop and the Distant Sea’, brengt het trio de actualiteit naar de concertzaal. Centraal in het programma staat het gelijknamige stuk van Kinan Azmeh, oprichter van het befaamde Silk Road Ensemble. Het concert wordt aangevuld met eigen muziek en volksmuziek uit Oost-Europa en het Midden-Oosten, bewerkt door het trio zelf. Het Trio Roadrunner bestaat uit Erica Roozendaal (accordeon), Michel Marang (klarinet) en Antonis Pratsinakis (cello).

Praktische informatie
Aanvang: 20u
Locatie: Goede Rede Concerten, Kerkgracht 60, Almere Haven
Kaarten via: https://www.goederedeconcerten.nl/evenementen/roadrunner-trio-the-fence-

Geschreven door