Politie treft gestolen voertuigen aan in Danswijk

Vrijdag was een politie agent een uitstapje gemaakt vanuit Haven naar de Danswijk in Almere en dat met succes.

Via een onderzoeksteam kwam informatie binnen van een mogelijk gestolen voertuig in de Danswijk. Vervolgens is de wijkagent met een collega de Danswijk ingedoken en hebben zij een uitgebreid onderzoek ingesteld. Tijdens dit onderzoek troffen zij verdeeld over drie straten in totaal vijf! gestolen voertuigen aan welke allemaal waren voorzien van valse kenteken platen. Alle voertuigen zijn door de politie in beslag genomen en afgevoerd.

De agent geeft duidelijk aan dat de burgers de zijn de oren en ogen in de wijk en die kunnen ze goed gebruiken. Staat er al geruime tijd een voertuig geparkeerd en is daarbij weinig tot geen beweging, onbekend van wie het voertuig is laat het ons als politie weten zodat zij een nader onderzoek kunnen instellen.

Bel met 0900-8844 en liever een keer te veel dan te weinig is de instelling. Samen moeten we het doen is zijn motto.

Geschreven door