Programma bekervoetbal Almeerse clubs.

Zaterdag 16 September gaan de clubs uit Almere de derde bekerwedstrijd in,waarna volgende week de eerste competitie wedstrijd wacht.

Tweede klasser ASC Waterwijk krijgt bezoek van FC Hilversum dat promoveerde naar de tweede klasse. Waterwijk staat er na twee duels goed voor in hun poule en kunnen na een goed resultaat doorgaan in de bekercompetitie.

De andere tweedeklasser uit Almere  SC Buitenboys krijgt bezoek van Valleivogels dat tweede staat in de poule, Buitenboys verzamelde tot nog toe een punt maar bij winst en verlies van de concurrentie is er misschien meer mogelijk.

Derdeklasser FC Almere krijgt vv Hoogland op bezoek en bij winst kan men doorgaan in de beker, maar dan moet Odysseus en Nieuwland punten laten liggen. Coach Sandor Augustijn zag zijn ploeg de vorige wedstrijden leuk voetbal spelen en is dus positief gestemd.

Sporting Almere is door twee verloren wedstrijden kansloos in de beker om door te gaan, hopelijk gaat men straks in de competitie beter presteren.
Forza Almere is al door in de beker en kan zich al gaan richten op de eerste competitiewedstrijd volgende week tegen ASV Blauwwit.

Later meer over de wedstrijden van vandaag.

Geschreven door