Tweede competitieronde met mooie wedstrijden

Komende zaterdag staan er weer leuke wedstrijden gepland bij de voetbalamateurs.  De afgelopen week zijn de trainers en spelers weer actief geweest met hun selectie om zich optimaal voor te bereiden op de komende competitieronde.

In de zaterdag 2e klasse A, waar Waterwijk en Buitenboys in dezelfde afdeling spelen, krijgen beide clubs te maken met goede tegenstanders. ASC Waterwijk moet naar Amsterdam om bij OSV goed te presteren. Trainer Ryan Smart van Waterwijk ziet een goed resultaat wel zitten en wil graag de 0-1 nederlaag van vorige week snel wegspoelen. Als men optimaal aan de start kan verschijnen, zou men zomaar de eerste winst van dit seizoen kunnen boeken.

SC Buitenboys krijgt te maken met het gedegradeerde HBOK, de Almeerders spelen wel thuis en dat kan al een voordeel zijn. Bij Buitenboys heeft trainer Dennis Verwer zijn pupillen hopelijk goed voorbereid en dan moet een goed resultaat tot de mogelijkheid behoren.

In de 3e klasse B speelt FC Almere een thuiswedstrijd tegen Legmeervogels. Deze club pakte vorige week het eerste punt en FC Almere moest met een 3-1 verlies genoegen nemen bij AMVJ. Hopelijk heeft trainer Sandor Augustijn zijn selectie erop gewezen wat er vorige week niet goed ging en wil men voor eigen publiek de eerste punten binnen halen. 

In de 5e klasse C krijgen zowel Forza Almere als Sporting Almere pittige tegenstanders komende zaterdag. Forza Almere moet op bezoek bij de Vecht en kan op behoorlijke tegenstand rekenen, of de ploeg uit Almere hier tegen bestand is zal moeten blijken, want de Vecht kan wel doelpunten maken maar men kreeg vorige week ook drie goals tegen maar pakte met 3-3 wel het eerste competitiepunt. Sporting Almere dat vorige week nipt verloor van AFC IJburg wil op eigen veld zich graag herstellen, of tegenstander  ‘t Gooi daar aan mee gaat werken valt te betwijfelen maar kansen op winst moet wel mogelijk zijn.

Later bij Omroep almere Sport verslagen hoe de wedstrijd zijn verlopen.

Geschreven door