Cultuurfonds Almere lanceert podcastserie

Cultuurfonds Almere heeft op 11 oktober de eerste aflevering van de Culturele Zaken podcast gelanceerd.

Middels deze podcast wordt kennis voor en door de Almeerse Kunst & Cultuursector gedeeld. In deze eerste aflevering staat het thema artificial intelligence en de impact hiervan op het creatieve proces centraal. De podcast is vanaf nu te beluisteren via de website, YouTube en andere kanalen.

Culturele zaken is van oudsher een driemaandelijks evenement waarbij cultuurmakers worden geïnspireerd rondom thema’s als ondernemerschap, netwerk(en), authenticiteit en actualiteiten in de culturele sector. Om deze kennis met een grotere groep cultuurmakers te delen wordt het evenement vanaf nu ook als podcast opgenomen.

Tijdens deze eerste editie van de podcast komt het thema artificial intelligence (A.I.) aan bod. Waar veel creatievelingen bang zijn dat A.I. hun creativiteit beperkt, blijkt niets minder waar. A.I. blijkt juist een waardevolle toevoeging aan het creatieve proces. De sprekers van deze Culturele Zaken, Richard Terborg en Iyobel Iziah, vertellen hoe zij, en ook jij, A.I. kan inzetten om creativiteit te stimuleren. Luister nu naar de podcast op de website van Cultuurfonds Almere.

Geschreven door