Elian van Nunen nieuwe fractie voorzitter Leefbaar Almere

Elian van Nunen volgt Marco de Kat op als fractievoorzitter Leefbaar Almere

De Almeerse gemeenteraadsfractie van Leefbaar Almere heeft per 1 november 2023 Elian van Nunen als nieuwe fractievoorzitter. Ze volgt Marco de Kat op die de functie twee periodes invulde.

Elian van Nunen woont sinds 2012 in Almere en werd in 2018 raadslid voor de lokale partij van Almere. ,,Ik heb mij sindsdien hard gemaakt voor bestaanszekerheid, een betaalbare
energietransitie en kijk graag naar alternatieven. Zeker als die kosten kunnen besparen zonderaan de kwaliteit te willen rommelen”, aldus Van Nunen. ,,Als fractievoorzitter wil ik door gaan met wat mijn voorgangers voor elkaar hebben gekregen. Leefbaar Almere is een volwassen stabiele politieke partij geworden, wij willen altijd het beste voor Almere en de Almeerders en houden daarom ook rekening met een ander.

Onze fractie en partij hebben veel kennis van de stad, de geschiedenis en opbouw zullen wij daarom niet uit het oog verliezen en onze blik is op de toekomst gericht. We hebben een stad te bouwen en alles wat daar bij hoort en komt kijken.”

Marco de Kat blijft onderdeel van de gemeenteraadsfractie van Leefbaar Almere.

Geschreven door